DUHOVI IZ PROŠLOSTI

Je li Kim Kardashian kriva za još jedan propali brak?

18.11.2011 u 18:27

Bionic
Reading

Kratka romansa Kim Kardashian i njezina australskog tjelohranitelja Shenga Deanea bila je prikazana i u jednoj od epizoda njezinog reality showa prošle godine, no sad se priča ponovo aktualizirala jer Dengova supruga tvrdi da joj je slavna crnka razorila brak

Kim Kardashian kriva je za još jedna propali brak, barem tako tvrdi Zuzana Deane, supruga njezina bivšeg tjelohranitelja i ljubavnika, piše magazin Star.

Kim je Shenga upoznala u travnju 2010. dok joj je bio tjelohranitelj Australiji. Pojavio se i u njezinom reality showu u rujnu i listopadu prošle godine i listopadu.

'U svojim očima ja sam bila sretno udana za Shenga kad su se on i Kim upoznali. Samo dva tjedna kasnije, rekao mi je da više ne želi biti u braku sa mnom i onda je završio u njezinom naručju u Los Angelesu. To je bilo strašno vrijeme, ne znam što joj je Shengo rekao o svom statusu, on je zgodan i šarmantan i vjerujem da je Kim mogla pasti na to, no sve me to jako šokiralo', kaže Zuzana koja je još u braku sa Shengom, barem tehnički.

'Nevjerojatno je da mi Shengo još nije dao razvod, a to je sve što želim od njega. Što se tiče Kim, njoj ne zamjeram puno toga. Mislim da je previše vjerovala i postupala impulzivno, a Shengo je u njoj vidio zlatnu kartu za bolji život', kaže Zuzana.