27 JOJ JE BILO TEK

Pokopana reality zvijezda Jade Goody

04.04.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Britanska televizijska reality zvijezda Jade Goody koja je umrla 22. ožujka od raka vrata maternice u dobi od 27 godina sahranjena je u subotu u Buckhurst Hillu, sjeveroistočno od Londona

Goody se proslavila nastupom u 'Big Brotheru' 2002. godine i otada postala neizostavan dio britanskih tračerskih magazina, napisala je autobiografiju i lansirala vlastiti parfem. Kada je saznala da boluje od raka odlučila je umrijeti kako je i živjela, pod svjetlima reflektora, kako bi zaradila što je moguće više novca za školovanje i život svojih dvaju sinova. Iz bolnice je u terminalnoj fazi puštena kući u Essexu, gdje je i umrla.

Pogreb je bio jako posjećen, pa ga već uspoređuju s onim princeze Diane. Pri prolasku pogrebne povorke sastavljene od 21 automobila od siromašnog Bermondseyja, gdje je provela djetinjstvo, do Buskhurst Hilla ljudi su bacali cvijeće. Cijelu ceremoniju pratile su kamere.

Crkveni obred prenosio se na dva velika ekrana izvan crkve. Pokopana je u svojoj vjenčanici. Pored tijela položene su dvije fotografije na kojima je ona sa sinovima Freddyjem i Bobbyjem.