ODLUČNO NE

Thompson odbio pjevati za stranke

18.11.2011 u 08:09

Bionic
Reading

Iako su mnogi željeli Marka Perkovića Thompsona na svojim predizbornim skupovima, odbio je sve ponude stranaka

Thompsonov menadžer Zdravko Barišić potvrdio je Slobodnoj Dalmaciji da je bilo puno poziva, ali je pjevač odlučio da se na ovim izborima neće angažirati kao pjevač.

'Istina je da su Marka zvali da sudjeluje u predizbornim kampanjama. Poziva je bilo dosta, s više strana, no ne bih ulazio u detalje i precizirao koje su mu ih stranke uputile. Ali Marko je odlučio da se na ovim izborima neće angažirati kao pjevač', kaže Barišić.

'I, da budem pomalo sarkastičan, na izborima ni od koga nije dobio lovu da prevagne i ustraje u takvoj odluci. Time otvoreno aludiram na nabrajanja i glasine koje su se lijepile uz Marka prošle godine, vezane uz prošle izbore', ističe Barišić za splitski dnevnik te nije želio prejudicirati Thompsonova eventualna razmišljanja o aktivnom ulasku u političke vode.

Razloge nesudjelovanja Marka Perkovića Thompsona u nekoj od ovogodišnjih predizbornih kampanja Barišić objašnjava činjenicom da njegova publika dolazi iz svih političkih opcija. 'Marko pjeva za publiku koja dolazi iz svih stranaka. I samo zbog poštovanja prema njima neće ulaziti u aktualne predizborne projekte', rekao je Barišić.