LJUBAVNIK J.LO OTKRIVA:

'Jennifer Lopez je luda za seksom'

16.11.2011 u 09:23

Bionic
Reading

Ljubavnik Jennifer Lopez, plesač Casper Smart, tvrdi da 42-godišnja pjevačica i glumica ima nezasitan apetit u seksu

'Jennifer Lopez ima tijelo žene gotovo upola mlađe od svojih godina i ne boji se upotrijebiti ga!' Tvrdi to za britanski The Sun plesač Casper Smart koji je počeo raditi na njezinim pjevačkim turnejama prije šest mjeseci, ali posljednjih

tjedana intenzivno se druže i izlaze.

Par je uočen u dobrom provodu u Las Vegasu, a zabilježeno je i to da su zajedno napustili hotel nakon provedene noći. Casper se povjerio prijateljima da J.Lo ima nevjerojatno tijelo i da je u boljoj formi nego bilo koja druga djevojka s kojom je bio.

'Rekao je da ima tijelo dvadesetogodišnjakinje. Sada su nerazdvojni', rekao je plesačev prijatelj. Iako prijatelji potvrđuju da se Jen i Casper dobro zabavljaju, govore i da je riječ o vezi u kojoj ima puno seksa i strasti, ali da nitko nije siguran ima li budućnost.

Izvor blizak J.Lo potvrdio je da se njihov odnos razvio u 'zabavnu avanturu'. Casper je, navodno, ženskar od formata koji je hodao s brojnim lijepim ženama.

'J.Lo je očito teško odoljela njegovim čarima, no između njih je 18 godina razlike i sumnjam da imaju mnogo toga zajedničkog', rekao je još jedan izvor za The Sun. 'Ali kome treba razgovor kad funkcionira fizička kemija.'

Majka dvoje djece prije četiri mjeseca razvela se od Marca Anthonyja nakon sedam godina braka.