NA PRAGU MIROVINE

Brad Pitt voli starenje

16.11.2011 u 08:35

Bionic
Reading

Brad Pitt nastavlja svoje javno razmišljanje o prolaznosti i godinama: nakon što je izjavio da ozbiljno razmišlja o povlačenju s velikog platna, sada je izjavio kako voli starenje

Njegova izjava o tome da će za koju godinu u glumačku mirovinu odjeknula je medijima. Krajem prošlog tjedna Brad Pitt nastupio je na australskoj televiziji i zaključio kako će s pedeset godina nastupanje pred kamerama radije zamijeniti poslom iza kamere. Znači, jedan od najskupljih glumaca današnjice objavio je da namjerava nastupati još tri godine.

Tek nekoliko dana poslije malo je ublažio svoju izjavu: 'Zapravo, nisam htio odrediti točan datum kada mi istječe rok trajanja, ali vidim da se taj dan približava. Jednostavno, imam druge interese i sve više me veseli posao producenta.'

Pitt trenutno promovira svoj novi film 'Moneyball' i ovu je izjavu dao u Seoulu, a prenosi blog Celebitchy. Dodao je da bi, kada bi morao birati, uvijek dao prednost iskustvu pred mladosti.

'Osobno, volim starenje. S godinama dolazi mudrost, to sam uvijek govorio i ponovo ću reći. Uvijek bih radije odabrao mudrost nego mladost. Zapravo, mislim da me očinstvo puno promijenilo', zaključio je glumac.

Prošlo je gotovo dvadeset i pet godina od Pittovih prvih uloga na filmu i točno dvadeset godina od svjetske slave koju je stekao nezaboravnim nastupom u filmu 'Thelma i Louise' – ali ipak je rano za mirovinu.

Djelić osjećaja starenja Pitt je iskusio kroz interpretaciju lika Benjamina Buttona u filmu Davida Finchera: