NIJE KRIVA ZA PREKID

Jennifer Aniston susrela se s bivšom curom svog dečka

16.11.2011 u 07:18

Bionic
Reading

Slavna glumica navodno je obavila razgovor s bivšom djevojkom svog sadašnjeg dečka Justina Therouxa u kojem su neke stvari izvele načistac

Heidi Bivens, bivša Therouxova djevojka s kojom je bio u vezi 14 godina, bila je slomljena nakon prekida veze za koji su mnogi vidjeli krivca upravo u Jennifer Aniston s kojom je Theroux uskoro započeo romansu.

Kako bi jednom zauvijek to riješile, Aniston i Bivens su se našle u jednom njujorškom hotelu. Aniston je tom prilikom objasnila Bivens da je s Therouxom započela vezu tek kad je bio singl.

'Jen je suosjećala s Heidi jer joj je Justin pričao koliko ju je pogodio njihov prekid. No, od samog početka tvrdila je da ona nije uništila ničiju vezu', rekao je izvor blizak glumici za Graziu.

Aniston i Theroux upoznali su se na setu filma 'Wanderlust' još prošle jeseni, ali su vezu započeli tek u svibnju ove godine.

Bivens, inače kostimografkinja, iselila se sredinom lipnja ove godine iz zajedničkog stana u New Yorku, i to samo tjedan dana nakon što su Aniston i Theroux prvi put fotografirani zajedno u javnosti.

Aniston i Theroux nerazdvojni su posljednjih mjeseci i žive zajedno u njezinom šest milijuna dolara vrijednom stanu u New Yorku.