NIKOLINA PIŠEK:

'Veza na daljinu dugoročno ne može opstati'

15.11.2011 u 13:33

Bionic
Reading

Uvijek zgodna Nikolina Pišek, koja je na premijeru filma 'Koža u kojoj živim' došla s prijateljicom, otkrila nam je kako održava vezu na daljinu s Matijom Ćorkovićem koji živi u Berlinu

Nikolinu Pišek sreli smo na premijeri novog filma kontroverznog španjolskog oskarovca Pedra Almodovara na koju je povela prijateljicu, a otkrila nam je kako podnosi samoću dok joj je partner udaljen stotinama kilometara.

'Vezu na daljinu održavam visokim telefonskim računima i ispunjenom nagradnom karticom u Lufthansi, iako su moji letovi premazapadu sve rjeđi jer često putujem u Beograd', rekla nam je Nikolina koja već više od godinu dana ljubi Matiju Ćorkovića, srpskog poduzetnika sa stalnom adresom u Berlinu.


Kako je uz 'InMagazin' nedavno počela sa snimanjem svoje nove emisije na TV Pinku, za koju je nedavno radila prilog u dresu Partizana i podigla mnogo prašine, često je na relaciji Zagreb-Beograd, što joj oduzima dragocjeno vrijeme za ljubav.

'Takva odvojenost je dobra za vezu, ali ne dugoročno. Ako to shvatite kao trenutnu okolnost, dakle na kraće rute, to ne mora biti hendikep, ali ako se to nikada ne promijeni, onda nije dobro', rekla je i dodala da nijedna strana još nije spremna na preseljenje, odnosno o tome nisu ni razgovarali.