U ČAST PRIJATELJA

Depp nazvao dio otoka po Heathu Ledgeru

12.11.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Johnny Depp posvetio je jedan dio otoka na Bahamima koji je u njegovom vlasništvu glumcu Heathu Ledgeru koji se preminuo 2008. godine

Glumac i njegova dugogodišnja životna partnerica Vanessa Paradis povremeno su ustupali svojim prijateljima taj otok koje je na Bahamima, uključujući i rođaka pokojnog australskog glumca, koji se slučajno predozirao u siječnju 2008. godine.

Depp koji je s Judeom Loweom i Collinom Farrellom glumio s Heathom u njegovom posljednjem filmu 'The Imaginarium of Doctor Parnassus', rekao je za Daily Mirror kako će obitelj preminulog glumca moći uživati na mjestu koje se zove po njemu.

'Nakon što je umro Heath, njegova obibitelj moći će koristiti to mjesto koje smo u njegovu čast nazvali Heath', kazao je Depp.

Osim ovoga priznanja Heathu, dijelovi otoka nose ime Vanesse te njihove djece Lilly Rose (12) i Jacka (9).

Na otoku postoje i mjesta koja su dobila prema imenima tri Deppova dobra prijatelja, Keitha Richardsa, Huntera Thompsona i preminule filmske legende Marlona Branda.

'Možda se taj otok čini kao nešto ekstravagantno, no meni je potreban prostor gdje ću se normalno odmarati i gdje neću strahovati od paparazza ili napasnih obožavatelja', rekao je Depp.