SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI

Pogledajte kako Tarik uživa u wellnessu

10.11.2011 u 10:59

Bionic
Reading

U izvedbi turskog majstora Mahira Ozdemira tradicionalni turski tretman iz hamama među prvima probao glumac i TV voditelj Tarik Filipović

Novoj wellness destinaciji na Jadranu, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koja nudi pravi luksuz i opuštanje kao u priči iz '1001 noći', nije odolio ni glumac i TV voditelj Tarik Filipović.

Tarik je probao i hamam tretman u izvedbi Mahira Ozdemira, turskog majstora hamama. Riječ je o tradicionalnom tretmanu koji je potekao iz Turske.

'Nikada nisam probao ništa slično. Osjećao sam se baš kao malo dijete koje kupaju. Prava relaksacija. Zanimljiva kombinacija vode i pjene. I moram naglasiti da je gospodin Mahir bio vrlo zanimljiv i dobar 'terapeut'. Jedino što su mi rekli da bih sada trebao biti pun energije, a ja moram priznati da sam spreman za spavanje', dodao je Tarik nakon svog prvog hamam iskustva.

Tarik se prvo okupao, a zatim je otišao u hamam bazen gdje se uživa u toploj vodi. Nakon toga gosti hamama odlaze leći na zagrijano kamenje, ogrnuti mokrom pamučnom tkaninom. Slijedi potom peeling i masaža sapunicom. 'Moram dodati da je hamam izrazito energizirajući tretman, a mi u Turskoj na ovaj način rješavamo sve probleme – ljubavne, novčane, zdravstvene', izjavio je hamam majstor Mahir Ozdemir.