DOLORES LAMBAŠA:

Odustajem od estetskih zahvata

03.04.2009 u 12:11

Bionic
Reading

Iako je nedavno priznala da je popunila usne 'filerima' na bazi hijaluronske kiseline, glumica Dolores Lambaša tvrdi više ništa na sebi neće dirati

Atraktivna glumica i natjecateljica treće sezone showa 'Zvijezde pjevaju', Dolores Lambaša, nedavno je otkrila tajnu  blistavog osmjeha. Priznala je da je na zube stavila ljuskice i usne napunila hijaluronom, kiselinom koja se s vremenom razgrađuje.

Premda je već ranije izjavila da se nakon zahvata više smije, za prilog Ekran je rekla da u budućnosti nema namjeru više ništa dirati. 'Kakva jesu da jesu, to su moja usta' rekla je glumica.

Dolores, koja je često na udaru medija zbog veze sa 27 godina starijim kolegom Franom Lasićem, kaže da je komentari uopće ne brinu, jer kako je izjavila, kad pogleda Franu, ne pomisli na stariju osobu, već samo na svoju ljubav.

'Dakle, koliko medije zbunjuju moji odnosi, toliko i mene zbunjuju njihova pitanja o njima. Vjerujte mi.'

Prema njezinim riječima, njihov odnos je naprosto idiličan. 'Ni s kim mi u životu nije bilo ovako dobro, često pomislim da sam možda umrla pa da to ne znam i da sam u raju u kojem mi je on dodijeljen', rekla je Dolores Lambaša.