Estrada NATAŠA JANJIĆ

'Joško me voli iznenaditi'

  • Autor: Ž.C.
  • 6.12.2011 10:02:15
  • 8.11.2011 15:17:21

Iako o svojoj privatnosti i vezi s Joškom Lokasom ne voli javno govoriti, priznala je da je on taj koji joj često priređuje iznenađenja i otkrila što je poželjela za 30. rođendan

Mlada glumica Nataša Janjić svoju vezu s Joškom Lokasom uglavnom skriva kao zmija noge. Na promociji proizvoda Douglas, gdje smo ovu atraktivnu glumicu i sreli, ipak nam je povjerila da je on taj koji je sklon iznenađenjima.
Kako znamo da Joško dobro kuha, pitali smo iznenadi li je često večerama. 'Joško je sklon iznenađenjima, ali kuhanje nije iznenađenje, to je regularno i normalno da često kuha, on se jako trudi i voli me iznenaditi', priznala je zaljubljeno Nataša. Slobodno vrijeme najčešće provode uz dobar film ili predstavu u kazalištu gdje rado pogleda svoje kolege.

Uskoro će proslaviti 30.rođendan i priprema veliki tulum. 'Nemam nekih materijalnih želja, sve što želim, mogu si kupiti. Želim samo dobar tulum s prijateljima i kolegama kojih će zasigurno biti 50-ak. Bit će to pravi parti za ekipu', rekla je buduća slavljenica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više