Estrada SLAVNA GLUMICA

Penelope Cruz ponovno stigla u Sarajevo

Holivudska glumica Penelope Cruz ponovo je stigla u Sarajevo, gdje nastavlja sa snimanjem filma 'Venuto al mondo'. Lijepa oskarovka u novom filmu režisera Sergija Castellitta tumači glavnu ulogu

Jedna od najpoznatijih filmskih glumica već je prve scene filma snimala u Sarajevu krajem kolovoza i u rujnu ove godine. Nakon toga je, za potrebe filma, zajedno sa svojim suprugom Javierom Bardemom i sinčićem Leonom stigla i na Korčulu, gdje je nastavila sa snimanjem. Penelope je od samoga početka snimanja okružena brojnim osiguranjem, tako da joj gotovo nitko nije mogao prići.

Nakon snimanja u Italiji lijepa oskarovka se vratila u Sarajevo i snimat će naredna dva tjedna, a i ovoga puta je stigla u pratnji supruga i sinčića, piše Dnevni avaz.

Film 'Venuto al Mondo' temeljen je na romanu talijanske spisateljice Margaret Macantini. Priča je vezana za rat u Bosni i Hercegovini, a Penelope glumi udovicu koja nakon rata dolazi u Sarajevo da bi sinu pokazala grad u kojemu je rođen i poginuo njegov otac.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više