EVA LONGORIA

Šutnula sam Davida Beckhama u zadnjicu

05.11.2011 u 17:18

Bionic
Reading

Eva Longoria sjajno se zabavljala nakon Beckhamove utakmice, pozirajući fotoreporterima s Davidovom kartonskom figurom. Kasnije je jednu od tih slika stavila i na Twitter, uz poruku 'Šutnula sam Davida Beckhama u zadnjicu'

Dok je David Beckham briljirao na terenu igrajući sa svojim LA Galaxyjem u Kaliforniji, njegova supruga Victoria, s kćeri Harper Seven u krilu, bodrila ga je s tribina. S curama je bila i Eva Longoria, inače toliko dobra prijateljica Beckhamovih da se nagađa da će baš ona biti krsna kuma njihovoj kćeri.

Longoria se sjajno zabavljala, pozirajući fotoreporterima s kartonskom figurom Davida Beckhama. Kasnije je jednu od tih slika, onu na kojoj ga lupa nogom u stražnjicu, stavila na Twitter.

'Šutnula sam Davida Beckhama u zadnjicu! Ha ha! Čestitke Galaxyju na pobjedi!', napisala je Eva.

Evina eksplozija zadovoljstva, čini se, ipak nije potaknuta nogometnim nadmetanjem LA Galaxyja i New York Red Bullsa. Longoria je isprva uživala držeći u naručju malu mezimicu svoje bliske prijateljice, no ubrzo joj je pozornost zaokupio glumac Zac Efron. Glumica se prepustila šarmu mlađahnog kolege s kojim je gugutala svih 90 minuta.