SVATKO SE TJEŠI NA SVOJ NAČIN

Ashton tulumario s dečkima dok je Demi gledala TV

03.11.2011 u 09:54

Bionic
Reading

Premda su ga razuzdani tulumi stajali braka, uoči skorog razvoda Ashton Kutcher javlja da je i prošlu noć proveo u veselom društvu. A Demi Moore javno odgovara da ona provodi večeri kod kuće

Ashton Kutcher ne dopušta da krenu govorkanja da ga je skori razvod utukao i osamio. Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' oglasila se o nedavnom izlasku u muškom društvu.

I čini se da se glumac, čiji se brak raspao zbog navodne afere sa starletom Sarom Leal na zabavi u hotelu u San Diegu, sasvim dobro zabavlja i bez svoje prevarene supruge Demi Moore.

Ashton je izašao s glumačkim partnerima iz popularnog sitkoma 'Lude 70-e' Dannyjem Mastersonom i Wilmerom Valderramom te postavio na Twitter nekoliko fotografija 's dečkima', a njegov prijatelj Danny napisao je da je to bila 'nezaboravna noć', javlja Daily Mail.

Dok su momci tulumarili, njegova supruga Demi Moore imala je manje uzbudljivu noć. Također preko Twittera objavila je da je ostala kod kuće gledati televiziju. Točnije, novu seriju glumice Zoey Deschanel, 'Nova djevojka'. 'Gledala sam novu epizodu i obožavam je!', poručila je preko Twittera.


Ashtonovo veselo ponašanje prošle noći bilo je u potpunom kontrastu s njegovim trezvenim i skrušenim nastupom na GQ Gentleman's Ball prošlog tjedna u New Yorku. Na balu se pojavio u pratnji svog 'duhovnog mentora', gurua kabale Philipa Berga, i kada mu je radijski voditelj postavio pitanje o trenutnoj situaciji u njegovu braku, glumac je odgovorio:  'Osjećam se dobro. Hvala vam što se brinete. Doista vam hvala. To mi doista puno znači.'