'NAŠ MALI SVIJET'

Eros Ramazzotti vs. Goran Karan na nogometnom terenu

02.04.2009 u 12:34

Bionic
Reading

Splitski pjevač Goran Karan sastao se u Milanu s talijanskim kantautorom Erosom Ramazzottijem i dogovorio sve detalje vezane uz humanitarni projekt 'Naš mali svijet' koji će kulminirati nogometnom utakmicom hrvatskih i talijanskih glazbenika 9. lipnja na Poljudu

Riječ je o akciji kojom se želi prikupiti sedam milijuna kuna za dnevnu bolnicu pri dječjem odjelu KBC-a Split, a inicijator humane akcije je splitski glazbenik Goran Karan, piše tjednik Gloria.

Iako mu je nedavno sin Roko završio u istoimenoj bolnici, Karan kaže da to nije razlog koji je bio presudan da pokrene akciju. 'I prije sam bio uključen u razne humanitarne akcije, a radit ću ih i nakon ove. Djeca su najmanje zaštićena u našem društvu, a na nama je da im pokažemo da se o njima brinemo', rekao je splitski pjevač.

Osim Gorana Karana, sastav hrvatske reprezentacije činit će: Oliver Dragojević, Giuliano, Tony Cetinski, Boris Novković, Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Dražen Zečić, Alen Nižetić, Želimir Dundić Dundo, Damir Mihanović Čubi i drugi. Uz glazbenike, zaigrat će i Zvonimir Boban, Aljoša Asanović, Goran Vučević, Ante Miše i Tonči Gabrić

Goran Karan za Erosa kaže da, premda je zvijezda, vrlo je simpatičan i spreman za suradnju. 'Više od sat vremena pričali smo u jednom milanskom studiju: on na talijanskom, ja na engleskom, no sporazumjeli smo se. Kad je snimio najavu na hrvatskom jeziku, kojom poziva gledatelje na utakmicu 9. lipnja na Poljudu, oduševio je cijelu ekipu', ispričao je Karan.

Uz humanitarnu utakmicu, neizbježna će biti i fešta. Naime, u planu je vatromet, mažoretknje i naravno, dobra glazba. 'Željeli bismo napraviti pravu splitsku feštu, omogućiti ljudima da se dobro zabave te da se Talijani, bez obzira na rezultat vrate kući s lijepim dojmovima', rekao je Karan.