NJEŽNA ROMANSA

Ecija Ivušić i Nikky Vuksan bili u tajnoj vezi?

02.11.2011 u 09:18

Bionic
Reading

Zadnja dva mjeseca po gradu se šuškalo da su voditeljica Ecija Ivušić i nogometni menadžer Nikky Vuksan bili u tajnoj vezi, koja je završila proteklog vikenda

Prije nešto više od dva mjeseca započelo je novo nježno prijateljstvo o kojem su posljednjih tjedana brujali mnogi stanovnici Zagreba, a pogotovo manekenski i nogometni krugovi. Naime, kako doznaje Story, riječ je o navodnoj ljubavnoj romansi lijepe voditeljice Ecije Ivušić i nogometnog menadžera Nikkyja Vuksana, bivšeg zaručnika Tatjane Jurić.

Simpatičnu Eciju publika je zavoljela kao voditeljicu zabavne emisije ‘Hr­vat­ska traži zvijezdu’, a samozatajnog bivšeg nogometaša, danas uspješnog sportskog menadžera, šira javnost upoznala je kao dugogodišnjeg dečka jedne druge voditeljice, Tatjane Jurić. Vuksan i Tatjana svoju su romansu prekinuli neposredno prije ljeta, drugi put. Iako nikad nisu otkrivali razloge prekida, pričalo se kako je jedan od razloga Tatjanina navodna prevara.

Nakon vrućih ljetnih mjeseci i povratka u Zagreb obostrane simpatije, dugogodišnje prijateljstvo i, kako doznaje Story od prijatelja para, velika kemija Ecije i Vuksana, prerasli su početkom jeseni u nešto puno više. Tako barem tvrde bliski prijatelji para, koji se isključivo družio u stanu Nikkyja Vuksana pa je lijepa voditeljica viđena kako u njega ulazi ili izlazi. To je razlog zašto par baš nikad nije bio snimljen zajedno.

Nježnu tajnu vezu nijedno ne želi priznati medijima, a svoja druženja vješto su skrivali od znatiželjnih pogleda javnosti.