UUUPS! NEZGODNO!

Ronaldo poslao seksi fotografije svima iz svog adresara

31.10.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo dobro se zacrvenio kad je shvatio da je greškom poslao svim osobama iz svog adresara seksi fotografije svoje obožavateljice

26-godišnja nogometna zvijezda poslala je indiskretne fotografije i svojoj zaručnici, manekenki Irini Shayk

Nakon što je primio poruke od nizozemske obožavateljice, koja je navodno napisala Ronaldu da bi htjela biti s njim, on je slučajno pritisnuo tipku 'proslijedi' umjesto 'izbriši'.

'Cristianov je telefon počeo zvoniti kao lud jer su se zbunjeni prijatelji pitali što se događa', rekao je izvor za britanski tabloid Mirror.

'Svi su zvali i slali poruke pitajući se što znači taj e-mail. I, naravno, svi su htjeli znati nešto više o djevojci sa slika.'

Slike navodno pokazuju polugolu, atraktivnu djevojku u raznim provokativnim pozama. Na nekima nosi majicu s natpisom 'to hot to handle'.
Njemu je, nastavlja izvor, jako neugodnoa pogotovo je ponižen što je svojoj zaručnici poslao slike seksi navijačice. Nije učinio ništa krivo i Irina nije burno reagirala, tvrdi izvor za Mirror.

Igrač koji zarađuje 250.000 funti tjedno s lijepom je Irinom od prošlog travnja. Par će se vjenčati u srpnju na otoku u blizini njegove rodne Madeire nekon Eura u Portugalu 2012.