OSTAO BEZ NOVACA

Kris Humphries okraden na vjenčanju s Kim

30.10.2011 u 08:31

Bionic
Reading

Krisu (27) je Andrey C. Hicks na generalnoj probi vjenčanja ukrao veliku svotu novca jer je sjedio blizu njega i Kim

Na Krisovom vjenčanju s Kim Kardashian bio je Andrey C. Hicks kojeg država tereti za pronevjeru tešku devet milijuna kuna i FBI mu je za petama. Sada mu prijeti 20 godina zatvora, pišu američki mediji.

Hicks je lagao da je diplomirao na Harvardu, a zapravo su ga izbacili sa sveučilišta nakon tri semestra jer je imao jako loše ocijene. Otad je pod budnim okom FBI-a jer stalno nešto mulja s investicijskim fondovima. Ljude nagovara da ulože novac u fond koji zapravo ni ne postoji i tako im ukrade novac. Probao je čak pobjeći u Švicarsku, no zaustavili su ga na aerodromu. Ukoliko ga sud proglasi krivim, mogao bi ići u zatvor na 20 godina, pišeTMZ.

Sumnja se da je Hicks na taj način ukrao čak 1,7 milijuna dolara od raznih investitora, a na prevaru je nasjeo i 'gospodin Kardashian'. Američki mediji kažu da je njihov brak bio zapravo samo medijska predstava te da se Kim i Kris žele što prije izvući iz toga. Navodno je Kris bio drugi izbor za Kardashian jer 23-godišnji Talijan Danilo Gallinari, bivši košarkaš New York Knicksa, kojem je ponuđen taj 'poslovni pothvat', odbio je tu ideju.