NE VOLE SE OD DJETINJSTVA

Madonnin brat ogorčen sestrinim ponašanjem

29.10.2011 u 21:30

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana u američke medije dospjela je vijest da brat pjevačice Madonne živi na rubu gladi i spava pod mostom. Anthony Ciccone izjavio je za medije da posljednjih 18 mjeseci živi pod mostom, a njegova sestra ne želi ni čuti za njega

Anthony je između ostaloga, otkrio par pikanterija iz Madonnine prošlosti.

Ispričao je i da je Madonna često dovodila dečke u sobu kada ne bi bilo oca u blizini, pa su se njezina ostala braća i sestre prislanjala i na zid i prisluškivali. Kada bi otac saznao da je s nekim dečkom u sobi, automatski bi pobjesnio i izbacio ga iz kuće, što mu Madonna nikada nije mogla oprostiti.

'Mrzili smo se još kao djeca. Pretpostavljam da je u pitanju bilo rivalstvo. Bila je ista kučka kao i sada. Svjestan sam da je sve postigla svojim radom i u tome nema ništa loše, ali sam očekivao da će biti barem malo solidarna sa svojom obitelji', nije birao riječi Madonnin brat Anthony.

Anthony je dodao kako bi bilo lijepo kada bi s njom barem komunicirao.

'Mislite da nisam već tisuću puta odgovorio na to pitanje kako to da ja živim na ulici dok moja sestra ima milijune. No, nikad ne reci nikad, ovo se moglo dogoditi bilo kome', zapitao se Madonnin brat Anthony.

Inače, kako je ranije najavljeno, slavna pjevačica objavit će novi album iduće godine, točnije u veljači. Pjesmu 'Give Me All Your Love' izvest će prvi puta na Super Bowlu s hip hopericama Nicki Minaj i M.I.A.-om.