SRETNIK TARIK

'Lejla je dosta brza u spremanju, ali krade barem pet minuta'

28.10.2011 u 10:18

Bionic
Reading

Promocija satova Tendence, nastalih u suradnji KHL Medveščak i tvrtke Vauroom, okupila je brojne sportaše i poznate. Na predstavljanju satova sreli smo voditelja kviza 'Sve u sedam' Tarika Filipovića koji je zadovoljan dosadašnjim kandidatima

Voditelj Tarik Filipović došao je pogledati nove ekskluzivne satove te je uživao u sportskom društvu. Pitali smo ga mora li, kao mnogi muškarci, požurivati svoju prekrasnu suprugu Lejlu kad se uređuje za izlazak.

'Dosta je brza u spremanju, ali mora ukrasti barem pet minuta…', rekao je Tarik Filipović, koji je dosta zadovoljan svojim kandidatima u kvizu 'Sve u 7'.

'Što se tiče znanja, sve je počelo dolaziti na svoje, jer ovaj kviz nije jednostavan. Sedam je pitanja i ne očekuje se da bude pretjerano jednostavno. S druge strane, imao sam slučajeva za iskočiti iz kože. Trudim se biti od pomoći, a i zadužen sam za ritam emisije - stalno im objašnjavam da čovjek koji bulji u monitor, ma koliko nekome bio zgodan, nije zanimljiv kadar', kaže Tarik, koji prati igru Medveščaka, ali od doma.

Inače, Tarik je sretnik jer je njegova supruga Lejla uz njega postala zaštitno lice marke Keune te stalno mijenja frizuru i boju. Sviđa mu li se bolja polovica više kao crvenokosa ili plavuša? 'Nemam nikakvih zahtjeva. Meni je apsolutno svejedno kakvu boju kose ima Lejla', rekao je Tarik. Kad je zgodna bez obzira na boju koju nosi…