PROMJENA TRENDOVA

Manekenka se odbila skinuti, postala je slavna i uzor mladima

28.10.2011 u 07:10

Bionic
Reading

Mlada, 22-godišnja Poljakinja, natjecateljica tamošnje inačice showa Top Model, Magdalena Roman, odbila ee skinuti za fotosession uz objašnjenje da se ne želi probijati golotinjom čime je oduševila tamošnju javnost

'Imate vrlo lijepo lice, ali tijelo 40-godišnjakinje. Hitno morate smršavjeti, rekla je Magdaleni Roman bivša manekenka i članica žirija poljske inačice 'Top modela' Joanna Krupa, prenosi 24 sata.

Iako su je članovi žirija nazvali poljskom Daryl Hannah, Magdaleni ni to nije pomoglo da dogura do finala showa. Naime, odbila se skinuti za fotosession i žiri ju je zbog toga odlučio izbaciti iz showa.

'Bog ti je dao veliku ljepotu, a ti je ne želiš iskoristiti, već umjesto toga radiš nepotrebne probleme', rekla je Joanna Magdaleni kad je ova rekla da se ne želi razgolititi.

Nakon ispadanja iz emisije, Magdalena je postala nacionalna heroina u Poljskoj dokazavši djevojkama da golotinja nije jedino sredstvo za postizanje uspjeha. 

'Nije mi žao što sam odbila fotografirati se gola. U životu sam svašta radila i ne bojim se posla', kratko je komentirala Magdalena te dodala kako se nije prijavila u show da bi pozirala gola.

Članica žirija Krupa dobila je u poljskim medijima negativne komentare. Prebacuje joj se što ne shvaća da nije svakome san skinuti se i pokazivati golo tijelo cijelom svijetu.