ILI BRAK ILI ODLAZIM!

Brad Pitt dao Angelini ultimatum

02.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Bradu Pittu se očito čini da je jedini način da smiri poljuljani ljubavni brod taj da napokon baci sidro. Navodno je dao Angelini bračni ultimatum rekavši da ne želi s njom imati više djece ako se službeno ne vjenčaju

Izvor blizak Angelini i Bradu izbrbljao se za američki magazin OK! te rekao da je četrdesetpetogodišnji nevjenčani muž rekao Angelini da više ne želi djecu s njom ako se ne vjenčaju. 'Udaj se za mene ili je gotovo!' navodno je ispalio Brad boraveći s djecom u njujorškom hotelu Astoria gdje je Angelina iznajmila apartman dok radi na snimanju špijunskog filma 'Salt'.

'Veza im je klimava i misli da bi je samo brak mogao učvrstiti. Treba mu osjećaj da mu je Angelina stvarno predana, a pristane li postati gospođa Pitt, taj osjećaj Brad bi definitivno i dobio', navodi dalje pričljivi izvor.

Nedavno je Brad tražio da zajedno potraže psihološko savjetovanje u želji da spasi vezu. Angelina je nadolila ulje na vatru odgovorom da se prethodno mora posavjetovati s bivšim mužem Billyjem Bobom Thortonom.