Estrada SEVERINA VUČKOVIĆ:

'Prizemljujem se i širim u svakom smislu'

  • Autor: Maja Ćurić
  • 26.10.2011 18:59:55
  • 26.10.2011 15:42:12

Jedna od najljepših trudnica u Hrvatskoj još uvijek nije sasvim na porodiljnom odmoru, nego radi na novim pjesmama, na novim kampanjama, ali priznaje da polako odustaje od vrtoglavo visokih peta

Severina Vučković došla je na predstavljanje kolekcije za jesen/zimu obuće Mass čije je zaštitno lice. U kampanji utjelovila je slavnu glumicu Marilyn Monroe u kultnoj sceni iz filma 'Sedam godina vjernosti'.

Severina je, priznaje, uživala u toj ulozi. 'Jako mi je drago mi je što sam utjelovila Marilyn, i to u poznatoj sceni iz filma 'Sedam godine vjernosti'. Ipak je ona jedna', kaže Severina koja nam potanko objasnila omjer štikli, tenisica i kućnih papuča u svom ormaru.

'Jednostavno sve gubi bitku kraj štikli. Ali moram priznati da sam sad u zadnjih par mjeseci bacam oko na niske cipele. Kupila sam si čak nekoliko s peticom od samo nekoliko centimetara. Prizemljujem se i širim u svakom smislu', šali se Severina koja se slaže s porukom kampanje: 'Istakni se!'

'Slažem se da se treba istaknuti, ali svakako ne pod svaku cijenu. Samo neka se žene ne pate', dodaje Severina koja je priznala da je svoj prvih honorar potrošila upravo na cipele.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više