KOKTEL MAJSTORICA

Princ Harry u vezi s tetoviranom konobaricom

22.10.2011 u 16:22

Bionic
Reading

Nestašni princ Harry opet je zaljubljen. Ovoga puta je riječ o konobarici iz Amerike koja preko trbuha ima istetovirani veliki cvijet i godinu je dana starija od njega

Princ Harry uvijek je volio šokirati javnost, a to je napravio i sada, kada je objavljeno da je 26-godišnji Birtanac plave krvi u vezi s godinu dana starijom konobaricom, Amerikankom Jessicom Donaldson.

Mlađi brat vojvode od Cambridgea i lijepa brineta upoznali su se u San Diegu u Californiji, gdje Harry pohađa satove letenja u sklopu vojne izobrazbe. Princ se s društvom zabavljao u noćnom klubu 'Ivy' gdje Jessica radi kao koktel majstorica. Izvor blizak Harryju otkrio je da riječ o pomalo divljoj djevojci s istetoviranim velikim cvijetom.

Par je navodno izašao skupa dvaput, a njihov odnos zasad je samo na ljubljenju. Golupčići su uhvaćeni zajedno i prošlog vikenda na glazbenom festivalu u Solana Beachu gdje su u VIP dijelu razmjenjivali strastvene poljupce.

'Cijele večeri su flertovali. Harry nije mogao skinuti oči, a ni ruke, s nje', rekao je neimenovani izvor tabloidu The Sun.