PRVO POJAVLJIVANJE

Mariah Carey napokon pokazala blizance

22.10.2011 u 15:04

Bionic
Reading

Šest je mjeseci pjevačica Mariah Carey čuvala svoje blizance od očiju javnosti, no sada ih je ponosno pokazala u emisiji Barbare Walters

Mariah i njezin suprug Nick Cannon otvorili su vrata svog doma i predstavili blizance. Pjevačica je djevojčicu Monroe odjenula u bijelu haljinicu, a sina Moroccana u bež odijelce.  Blizanci već imaju nadimke Roc i Roe, a ponosna majka ih je za emisiju posebno odjenula, pa su izgledali još simpatičnije.

'Roditeljstvo je najnevjerojatnije iskustvo koje potpuno promijeni život kako nismo mogli ni zamisliti. Ljubav koju osjećamo za djecu je iznad svih naših očekivanja', priznala je pjevačica. Mariah i Nick objavili su slike djece i na svojoj stranici, ali tek nakon što je prikazana emisija Barbare Walters u kojoj su imali svoj debi.

Pjevačica je otkrila da blizanci reagiraju na glazbu, no njihov otac izjavio je da bi radije da imaju ozbiljne karijere nego da budu u svijetu zabave. Mariah je otvoreno pričala i o pobačaju koji je imala prije blizanaca te o svojim i suprugovim strahovima.

Iako su bili sretni kad je napokon ostala trudna s blizancima, bojali su se hoće li sve dobro proći. Blizance su dobili 30. travnja ove godine i sada njihovoj sreći nema kraja. Mariah je izjavila da je sretna i zadovoljna svojim životom te da više nitko ne može uništiti njezin duh.

Mariah Carey i suprug u emisiji pokazali blizance