Estrada HRVOJE ŠALKOVIĆ

Nikad ne bih priznao nevjeru

  • Autor: Ž.Crnogaj
  • 22.10.2011 17:07:15
  • 22.10.2011 14:48:41

Pisac koji je proputovao 101 zemlju na svih sedam kontinenata ispričao nam je što misli o monogamiji i bi li oprostio prevaru

'Prevaru ne bih oprostio i ne bih očekivao da mi se oprosti jer kad pogriješiš i imaš grižnju savijesti, sam se trebaš boriti s tim, a ne dodatno otežavati partneru', rekao nam je Hrvoje Šalković kojeg smo zatekli na Književnom festivalu u zagrebačkom klubu Pepermint.

Kroz smijeh, ali ništa manje ozbiljno, dodao je da nikad ne bi priznao nevjeru.

Šarmantan putopisac koji je čak dva puta otkazao vlastito vjenčanje, ima vrlo liberalan stav i po pitanju monogamije. 'Monogamiju podržavam ako smo dovoljno zreli ušli u vezu, ali ako u brak ulaziš premlad, monogamija nije moj izbor.'

Ovaj diplomirani novinar s magisterijem iz međunarodnih odnosa, koji je početkom ove godine prekinuo dugogodišnju i turbulentnu vezu s novinarkom Lamijom Alečković, nedavno je izjavio da ga privlače pametne žene s lijepim nogama. Čini se da je i u selekciji vrlo vješt. 'Brzo detektiram one koje me gledaju kao 'onog pisca' ili 'onog iz novina' koji puno putuje. Ako sam nekoj curi fora zato što znam ispaliti dobru foru ili imamo zajedničke teme, super. Ako ne, široko ti polje', rekao je nedavno za Story.

Hrvoja ćemo uskoro gedati u 'Plesu sa zvijezdama' s partnericom Lejlom Bjedov, a nedavno se požalio da još nije uspio spojiti ni dva suvisla koraka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više