MAJA ŠUPUT:

'Policajac je ostao bez riječi zbog grudi'

21.10.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput otkrila je da joj se teško nositi s čudnim obožavateljima i koliko je sretnija otkad je povećala grudi

Prije nego je povećala grudi, na razne je umetke potrošila tisuće kuna, otkriva Maja Šuput za 24express i opisuje kako je u grudnjaku imala ljepljive umetke koji bi se uništili nakon dugog plesanja.

'Kako sam bila premorena samo sam ih bacila ispod vjetrobranskog stakla te me u tom trenutku zaustavila policija', opisala je Maja svoju pustolovinu i rekla da je na pitanje o čemu se radi odgovorila da su to njene grudi. Policajac je, kaže Maja, samo spremio blokić i otišao.

Vrckava pjevačica kaže da je u bolnici već dva puta završila zbog iscrpljenosti jer konstantno ima gaže i puno radi. Iz istog razloga još uvijek ne planira dijete s Marijem Kovačevićem, iako bi se bebi jako radovali. Za sada će se koncentrirati na posao i odolijevati obožavateljima. Imala je neobičnih situacija kao kad joj je strani uglednik slao cvijeće u dizajnerskim vazama ili kad joj je jedan fetišist ukrao cipele s pozornice.