ROMANSI JE DOŠAO KRAJ

Kim Kardashian rastaje se nakon samo dva mjeseca?

20.10.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon što je medije obišla vijest da je popularna starleta i reality zvijezda Kim Kardashian nesretna u braku te misli da je donijela pogrešnu odluku udavši se za Krisa Humpriesa, Kim nakon samo osam tjedana braka ozbiljno razmišlja o razvodu

Popularna starleta nedavno je tijekom manikure priznala da se u braku osjeća nesretno te da Kris uopće nije ona osoba za koju se udala. Par se navodno neprestano svađao te

je Kim nedavno odlučila otputovati bez Krisa u Australiju i Dubai kako bi razmislila o svemu.

No, sudeći prema svemu, njezinom braku ne predstoji blistava budućnost. Kim je, navodno, već i posjetila poznatog odvjetnika specijaliziranog za razvode, a magazin Star navodi da Kim više ne može tolerirati Krisovo neprestano tulumarenje. Navodno je Kris nedavno uživao u noćnom životu u Miamiju i New Yorku zabavljajući se s mnogobrojnim djevojkama 'ponašajući se poput slobodnog muškarca'.

'Kris neprestano skuplja telefonske brojeve drugih djevojaka. Iskreno, smatram da Kris uopće ne voli Kim i smatram da je nikada nije ni volio', kaže anonimni izvor za magazin Star.

No, osim što redovito upoznaje nove djevojke, navodi Lefe&Style magazin, Kris je čak i nazvao svoju bivšu djevojku Bianku Kamber, a producent Kiminog reality šoua 'Kourtney & Kim Take New York' otkrio je da Kris uopće nije uključen u buduće planove realityja te da Kim i Kris navodno već mjesec dana ne žive zajedno.

Nakon što se vratila iz Dubaija, Kim je samo jednom viđena sa suprugom, prilikom odlaska u restoran, no anonimni izvor za Hollywood Life tvrdi da je to bila obična predstava jer je par došao i otišao s večere odvojeno. 'Ne znam kad točno planiraju objaviti da se rastaju, a nije mi jasno ni zašto su se uopće vjenčali. Sigurna je samo da je njihov brak gotov', kaže izvor blizak Kim.