LJUBAV S KRIMINALCEM

Vruće scene seksa Britney Spears

19.10.2011 u 08:04

Bionic
Reading

U spotu Britney Spears za njezin singl 'Criminal' pjevačica i njezin dečko Jason Trawick pokazali su publici kako se to radi. Spot je već izazvao buru i žestoke komentare te je označen oznakom X - nije za mlađe od 18

Britney Spears i njezin dečko Jason Trawick s kojim je u vezi od 2010. godine dali su obožavateljima nesputani uvid u to što se u stvarnosti događa u njihovoj spavaćoj sobi u spotu za njezin singl 'Criminal'. U uratku koji je već uzburkao duhove, par igra modernu verziju Bonnie i Clydea koji se igraju svojim strastima bez imalo srama, piše Daily Mail.

Spears (29), koja je ranije s bivšim mužem Kevinom Federlineom sudjelovala u svom realityju, naučila je da je najjednostavnije kombinirati profesionalni i privatni život kad je riječ o castingu za glavnu mušku ulogu u videospotu.

Tako je njezin dečko Jason Trawick sada glavna zvijezda njezinog spota u kojem igra lošeg dečka u kojeg se Britney zaljubljuje nakon što je on spasi od dečka koji ju zlostavlja.

Odnos se ubrzo zagrijava, a gledatelji imaju priliku vidjeti žestoke seksi scene. Britney na početku igra djevojku u nesretnoj vezi koja se na otmjenoj zabavi svađa s dečkom. Najprije on na nju viče pred ostalim gostima, a onda ga ona hvata kako flertuje s drugom ženom. Kad ga suoči s time, on je izvuče van i udari. Tada se kao vitez u sjajnom oklopu pojavljuje Trawick, udara njezinog dečka i odvozi je na motoru. Britney uvodi u svijet kriminala i žestokog seksa.