JELENA ROZGA:

'Volim mlađe muškarce i sretno sam zaljubljena'

19.10.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Jelena Rozga gostovala je u ponedjeljak u emisiji 'Ami G show' na televiziji Pink. Voditelj ju je najavio kao pjevačicu koja ima preko 10 milijuna pregleda na YouTubeu, što je kasnije komentirao: 'Može još nekoliko pjevačica, a poslije mogu samo porno zvijezde jer one uvijek imaju 10 milijuna klikova'

Govoreći o svom velikom hitu 'Bižuterija' Jelena je rekla da ju je iznenadio uspjeh, ali da to ne bi pripisala samoj pjesmi, već i svim ostalima na albumu: 'Da nije bilo pjesama prije nje poput 'Gospe moja', 'Rodit ću ti kćer i sina', ne bi ni 'Bižuterija' napravila takvo ludilo. Presretna sam, još ne mogu vjerovati da se to sve meni događa.'

Ovog je ljeta odradila 38 koncerata u dva mjeseca i rekla je da ne može biti zadovoljnija te najavila svoj koncert 11. studenoga u Sava centru u Beogradu. Dodala je kako se nada da će to biti večer koju neće zaboraviti.

Premda ju je voditelj nagovarao da im demonstrira kako se radi špaga, Jelena je ipak odbila zbog uske haljinice.

Priznala je da je još kao klinka obožavala grupu Magazin i da Ljiljanu Nikolovsku još uvijek smatra jednim od najboljih vokala na ovim prostorima. Što se tiče suradnje s Magazinom u kojem je pjevala deset i pol godina, rekla je da se u bendu nikad nisu svađali, da su se super slagali, ali da je htjela probati sama.

Dotaknuli su se i teme ljubavi, no Jelena opet nije htjela otkriti o kome se radi ni čime se njezin dečko bavi. Rekla je tek da je mlađi od nje jer voli mlađe muškarce i da je sretno zaljubljena. Na brak još nije spremna, ali za tri-četiri godine se može zamisliti pred oltarom.

Otkrila je da ju je Tonči Huljić i ove godine zvao na Doru, no Jelena to doživljava kao prevelik stres pa još uvijek nije sigurna hoće li se odvažiti na taj korak.