Estrada POSLOVNA ŽENA

Novi život Vanje Mamić nakon bračnog kraha

Vanja Mamić, nakon 19 godina, okončala je brak sa sportskim direktorom NK Dinama Zoranom Mamićem i okrenula novu stranicu

Svoje interese, koji su joj do sada bili hobi, Vanja je povezala s poslovnim instinktima i odvažila se investirati u ono što je zanima, piše magazin Aktual.

'Cijeli moj život povezan je s medicinom i i dizajnom. Stoga sam i u poslu objedinila zdravlje i estetiku', rekla je Vanja i dodala da s poslovnom partnericom uvozi posteljinu, steznike i čarape koji su izuzetno dobri za dijabetičare i ljude koji imaju probleme s venama. Od istog materijala izrađuje se i linija prostirki i terapeutskih podložaka za životinje koje je osobno dizajnirala. Luksuzne jastuke za ljubimce izrađuje u Hrvatskoj. Uvozi materijale i posebna polimerska vlakna te osmišljava dizajn ležajeva za odmor i oporavak životinja.

Vanja će imati pune ruke posla jer će uz vlastiti biznis, sudjelovati na jednoj TV postaji kao reporter s ciljem edukacije o konjima. Uz to će pronaći vremena i da bude zaštitno lice prirodnih krema koje je osmislio jedan splitski liječnik, a njoj je prepustio dizajn ambalaže.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više