CHRIS MARTIN:

'Gwyneth Paltrow je dobitak na lutriji'

17.10.2011 u 05:58

Bionic
Reading

Pjevač Chris Martin je u jednom od rijetkih intervjua u kojem je odgovarao na pitanja o privatnom životu otkrio da mu je sadašnja supruga Gwyneth Paltrow jedina ozbiljna veza

Frontmen Coldplaya Chris Martin otkrio je da mu je brak s Gwyneth Paltrow bio 'dobitak na lutriji'. Britanski pjevač je u intervjuu nedjeljnoj emisiji CBS-a koji prenosi Daily Mail izjavio da se osjeća pravim sretnikom što je oženio Gwyneth, i to ne samo zato što mu je veza s njom bila jedina ozbiljna veza koju je ikad imao.

Na pitanje novinara je li točno da je imao samo jednu ozbiljnu vezu, 34-godišnji Martin je odgovorio: 'Tako je. Još sam u toj vezi.' Na primjedbu voditelja kako je ipak prilično neobično da nije prije imao djevojaka i da je napravio veliki skok, glazbenik je odgovorio: 'Veliki skok? Kako – od toga da sam gubitnik do hodanja s dobitnicom Oscara?' To je divovski skok. Budimo iskreni, kao dobitak na lutriji', nastavio je pjevač smijući se.

Chris Martin i Gwyneth Paltrow, koji su rekli 'da' 2003. godine, roditelji su petogodišnjeg Mosesa sedmogodišnje Apple. Martin je također rekao kako mu je roditeljstvo promijenilo profesionalni život. 'Više sam fokusiran i imam cilj. Sviđa mi se ideja da moraš puno raditi da bi tvoja djeca bila dobro.'

Martin i Paltrow bili su poznati po tome što nikada nisu govorili o svom braku i što su rijeko viđeni zajedno, a također u širokom luku izbjegavaju crvene tepihe i snimanja na VIP događanjima.

Gwyneth je davno u časopisu Elle rekla da razumije zašto glazbenici vole držati svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. 'On radi muziku za svoje obožavatelje i ne želi da se ljudi povežu s nekim razmaženim parom koji raskošno živi dok slušaju njegovu glazbu. To mogu razumjeti', rekla je Gwyneth.