SMATRA DA TO ZASLUŽUJE

Ashton preklinje Demi Moore za oprost

16.10.2011 u 16:15

Bionic
Reading

Nakon što je na samu godišnjicu braka suprugu Demi Moore prevario sa 23-godišnjom Sarom Leal, Ashton Kutcher uvidio je da je taj potez ozbiljno utjecao i na njegovu karijeru te je odlučio zamoliti Demi za oprost

Deveta sezona popularne serije 'Dva i pol muškaraca' u kojoj je zaigrao i Ashton rapidno gubi gledatelje te se nakon samo mjesec dana gledanost smanjila sa 29 na 18 milijuna

gledatelja, a tome je sigurno i pridonio skandal u kojemu je Ashton Kutcher suprugu Demi Moore prevario s mladom Sarom Leal.

Kutcherovi prijatelji svjedoče da je tridesettrogodišnji glumac zabrinut zbog podbačaja serije, a sam Ashton je odlučio moliti svoju 48-godišnju suprugu Demi za oprost, uz obrazloženje da on to zaslužuje.

Premda se Demi već konzultirala s odvjetnikom oko razvoda, sama nije sigurna što učiniti, a kako piše Daily Mail, osjeća se nesigurno oko započinjanja sasvim novoga života u 49. godini. 'Cijela Demina obitelj, prijatelji i suradnici savjetuju joj da se rastane te da nastavi sa životom. Međutim, ona je sasvim slomljena, osramoćena i povrijeđena zbog toga kako ju je Ashton izdao. Ako se i odluči rastati, očekuju je okrutna govorkanja o tome kako nije mogla zadržati mlađeg supruga. Oduvijek se ponosila time koliko je jaka, ali ipak se boji sama početi sve ispočetka u 49. godini', otkrio je anoniman izvor blizak glumici za Daily Mail.