Estrada TAMARA ECCLESTONE:

Tata Bernie prijetio je da će me tužiti zbog Formule 1

  • Autor: Agencija Vlm
  • 16.10.2011 15:51:00
  • 16.10.2011 15:33:35

Starija Ecclestoneova kći htjela je plasirati liniju proizvoda za kosu pod imenom Formula 1 na što je njezin tata poludio

Želja za pokretanjem samostalnog biznisa zamalo je Tamaru Ecclestone, kćer glavnog čovjeka Formule 1, dovela na sud gdje ju je htio tužiti nitko drugi do njezin tata Bernie.

Kako bi dokazala da ne živi samo od očeva bogatstva, Tamara je odlučila plasirati na tržište liniju proizvoda za kosu pod nazivom Formula 1. Tata Bernie je pobjesnio kada mu je predstavila svoj plan i bez imalo takta oštro joj je rekao: 'Tamara, jesi li ti luda? Mislim da ne razumiješ baš najbolje poslovnu politiku jer ljudi mi plaćaju milijune i milijune kako bi se koristili imenom i logom F1. Meni su trebale godine da izgradim to ime i zar si zaista mislila da ću ti dopustiti da samo tako uzmeš moje ime? Zbog toga te mogu i tužiti!'
Nakon tatina 'ribanja', 26-godišnja ljepotica shvatila je da kod Bernieja nema povlastica kada je posao u pitanju pa čak ni ako ste mu kći.

'Morala sam odustati od naziva Formula 1 pa će se moja linija proizvoda za kosu sada zvati Uno', rekla je bogata nasljednica u svom reality showu 'Billion Dollar Girl' koji se prikazuje na Channel Fiveu. Prve snimke pokazale su da je starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić itekako razmažena.

Već u prvom nastavku Tamara je zakasnila na važan poslovni sastanak jer, kad se ujutro probudila, uočila je čudnu točkicu na bradi zbog čega je odmah pohitala liječniku, a klijentima je preko svog agenta poručila da će kasniti jer ima obiteljskih problema.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više