KRIZA S NEKRETNINAMA

Gisele prodaje luksuzni stan za 10,5 milijuna dolara

14.10.2011 u 11:31

Bionic
Reading

Dom je to u kojem su neke od njihovih najdragocjenijih uspomena, no Gisele Bundchen i Tom Brady već drugi put pokušavaju prodati svoj luksuzni stan u Bostonu

U tom je stanu brazilska manekenka rodila sina Benjamina, no par je oglasio da ga prodaje za 10,5 milijuna dolara, čak 400.000 dolara manje od početne cijene za koju su pokušali prodati svoju nekretninu 2009. godine.

Gisele i Tom Brady, slavni igrač američkog nogometa, plaćaju godišnje oko 74.000 dolara na imovinu, a na režije godišnje troše oko osam tisuća dolara. Kuća se nalazi u četvrti Black Bay u Bostonu i ima prekrasan pogled na rijeku Charles. Na dva kata smještene su tri spavaće sobe i tri kupaonice. Vintage nekretnina ima veliki dnevni boravak u potkrovlju, s dva plinska kamina. U kući je i prostorija za kinoprojekcije, a ogromna kuhinja u njezinom je središtu. U prostranom je dnevnom boravku treći kamin. Stubište vodi do uređenih krovnih površina s panoramskim pogledom, a nekretnina ima i solarij i ljetnu kuhinju. Glavna spavaća soba ima garderobu za nju i njega te kadu u kojoj je Gisele rodila sina Benjamina u prosincu 2009.

U garaži ima dovoljno prostora za četiri automobila, piše Daily Mail