Estrada DOLORES LAMBAŠA

Svako jutro zahvalim Gospi na svojoj sreći

Dolores Lambaša sve svoje vrijeme provodi s malenom Lanom i zahvaljuje Gospi na svojoj sreći, piše Večernji list

'Lana je dala mom životu puni smisao. Neobično sam jako vezana uz nju. Pazim da je među najboljima u školi, pratim je stalno u svemu i podržavam. Izrasta u nevjerojatno talentiranu djevojčicu, mudra je i suptilna, vrlo nježna', rekla je Dolores Lambaša za Večernji list.

Dolores otkriva da često razmišlja o budućnosti svoje obitelji te da joj padaju na pamet i odlasci u inozemstvo, ali, kaže, Lana previše voli Zagreb. U 11-godišnjakinji prepoznaje i glumačku crtu koju i sama posjeduje, a koju je posjedovala i Lanina pokojna majka Ena Begović.

'Ona ima tu izražajnost, karizmatičnost, ljepotu i specifičan način govora. Učim je dikciji, govornom aparatu, upoznajem s dijafragmom. Želim da bude svjesna tijela kao instrumenta i izvora moći. Vrijeme će pokazati, zasad isprobava razne mogućnosti kroz slobodne aktivnosti i profilira se. Mi je podržavamo u svemu', dodaje glumica.

'Bili smo dio ljeta na Sardiniji, dio na Braču, plovili smo Lexom. Za drugu godišnjicu naše veze Josip me iznenadio putovanjem na Santorini. Bilo je romantično kao u bajci. Sretna sam. Ne želim to ničim pokvariti. Svako jutro zahvalim Gospi što je tako', zaključila je Dolores.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više