Estrada USKORO BIVŠA SUPRUGA

'Vjerujem da su njegove emocije prema Dijani Čuljak iskrene'

Odvjetnica Neli Grbić razvodi se od svog supruga, glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića koji je imao izvanbračnu vezu s novinarkom Dijanom Čuljak, koja je i sama u procesu razvoda

Neli Grbić, poznata odvjetnica NK Rijeke, za časopis Akutal ispričala je što misli o vezi između svojeg uskoro bivšeg muža ravnatelje policije Olivera Grbića i novinarke Dijane Čuljak.

'Nije mi trebalo dugo da shvatim da postoji uljez u mom braku. Mjesecima sam bila u dilemi što učiniti da spasim obitelj. Ubrzo sam shvatila da bi cijena bila previsoka. Razvod je postao jedina razumna opcije. U to su vrijeme i mediji pokazali veliki interes i željeli čuti i moju stranu priče', rekla je poznata odvjetnica koja kaže da ima svoje mišljenje o tome koliko su svoje funkcije isprepleli:

'Oni su oboje javne osobe na odgovornim funkcijama. Koliko su ih oni isprepleli, to ja ne znam. Svatko to može tumačiti kako god želi. Imam svoje mišljenje o tome, ali ću ga zadržati za sebe.'

Njegova skorašnja bivša žena kaže da njihov brak više nema nikakve šanse, uvjerena je da su emocije njenog bivšeg supruga iskrene. 'O njegovim emocijama ne mogu govoriti. Vjerujem da su iskrene i da je uvjeren da je to njegov najbolji izbor. Da nije tako, ne bi pristao na tolike žrtve', rekla je za Aktual.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više