MIRNA MILINOVIĆ:

'Možda mi uspije postati kraljica estrade'

10.10.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Gošća ovotjednog 'Red carpeta' bila je kći Darka Milinovića, Mirna, koja pokušava uspjeti na estradi, a kaže, cilj joj je da bude uspješna pjevačica, a možda i nova kraljica estrade

Mlada studentica Mirna Milinović otkrila je da su njezine ambicije da bude dio estrade, a nema ništa protiv toga da postane i kraljica estrade.

'Imam ambicije postati dobra pjevačica. Kraljicom estrade teško je postati, ali nikad se ne zna, možda mi uspije', rekla je mlada Mirna koja je nedavno pred svojim roditeljima imala svoj prvi javni nastup. Kad je izašla i zapjevala u vjenčanici, to ih je rasplakalo.

'Ne znam što je bilo? Nisu znali da ću izaći u vjenčanici. Tu je moj otac pokazao svoju drugu stranu. Dosta je emotivan', rekla je Mirna koja izvodi pop glazbu, a na estradi najviše cijeni Ninu Badrić.

Mirna je za 'Red carpet' rekla kako su je roditelji odgajali: 'Odgajali su me da budem uporna i ponosna, da budem hrabra i da ne lupam glavom od zid. Da budem pametno hrabra.'

Mirna je dodala i da nema nikakvih poroka. 'Ne pijem kavu, ne pušim, ali kad izađem s društvom, popijem čašicu-dvije', rekla je, a protiv narodnjaka, kaže, nema ništa.

Simpatična Mirna nema dečka, a dodala je da tata uvijek zna za njezine simpatije i ljubavi.