Estrada PREDVIDIO SVOJU SMRT

Basist Weezera Mikey Welsh umro u 40. godini

  • Autor: tportal.hr
  • 10.10.2011 8:56:23
  • 10.10.2011 8:05:18

Mikey Welsh umro je u 40. godini nakon što je na Twitteru predvidio točno vrijeme i mjesto svoje smrti

Mikey Welsh, bivši basist Weezera, preminuo je od u 40. godini od, kako se sumnja, predoziranja drogom. Otac dvoje djece pronađen je jučer u hotelskoj sobi u Chicagu, gdje je došao gledati nastup svog starog benda na Riot Festu, piše Daily Mail.

Samo nekoliko tjedana prije predvidio je točno mjesto i vrijeme svoje smrti na Twitteru. 'Sanjao sam da sam umro u Chicagu sljedeći vikend (od posljedica srčanog udara u snu). Moram napisati svoju oporuku danas', objavio je 26. rujna na Tweeteru.

Sličnu je stvar ovaj glazbenik i slikar rođen u New Yorku napisao i na Facebooku objavivši da prodaje svoju sliku za 250 dolara: 'Živ sam u vrijeme kupovine slike, cijena će jako narasti ako prerano umrem.'

Još nema službene potvrde o uzroku smrti, ali policija kaže da sumnja na konzumaciju droga.

Welsh se pridružio grupi Weezer 1998, nakon što je basist Matt Sharp napustio bend. Svirao je na albumu iz 2001. poznatom kao 'The Green Album'. Iste je godine, za vrijeme turneje s Julianom Hatfield, doživio živčani slom i kasnije pokušao samoubojstvo.

'Dugogodišnje drogiranje, nedijagnosticirani poremećaji, posttraumatski stresni poremećaj te granični poremećaj ličnosti uhvatili su me kad sam imao 30 godina', rekao je u Welsh u intervjuu 2007. godine.

'Na početku tromjesečne europske turneje s Weezerom, počeo sam se polako raspadati', rekao je tada.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više