Estrada JADRANKA IVANIŠ YAYA

Bila bih najsretnija da ne moram znati tko mi je premijer

Jadranka Ivaniš Yaya u intervjuu za Studio dotaknula se, između ostaloga, društva, karijere i životnog sazrijevanja, sa i bez šminke

'Svi starimo i tu činjenicu ne možemo promijeniti. A make-up ne jamči uvijek dobar izgled, za razliku od onoga što možeš napraviti iznutra. Neka zadovoljna osoba koja se fenomenalno osjeća može puno bolje izgledati nego s potpunim make-upom kad je bila loše volje. Osim toga, puno mi je draže biti bez šminke, osjećam se komotnije i opuštenije. Za koncerte se šminkam, ali i dalje je to prirodni look', opisala je Yaya za Studio način na koji prirodnu ljepotu održava živom.

Unutarnju ljepotu, odnosno mir, Yaya čuva bijegom od društvenih aktualija. 'Pokušavam izbjegavati dnevnu politiku, televiziju i novine jer mislim da se time samo trujemo. Čovjek ne može biti bolji ako sam sebe iznutra ne promijeni, ako ne nađe neki osobni cilj, zadatak… Pokušavam izbjeći vanjske utjecaje jer oni su bolest našeg društva. Bila bih najsretnija da ne moram znati tko mi je premijer, što je slučaj u zapadnim zemljama', dodala je pjevačica Jinxa.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više