BURNA NOĆ U HOTELU

Fotografije koje bi mogle uništiti brak Ashtona i Demi

06.10.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Pojavile su se fotografije Ashtona Kutchera kako se zabavlja sa zgodnim plavušama na šestu godišnjicu svog braka s glumicom Demi Moore. Žestoka večer, u kojoj se popilo puno votke i šampanjca, a bilo je i bujnih plavuša u oskudnoj odjeći te skidanja i kupanja u jacuzziju hotelskog apartmana, završila je navodnim seksom Ashtona i 23-godišnje Sare Leal

Naslovnica magazina Star

Američki tabloid Star objavio je ekskluzivne fotografije, najavljujući na naslovnici da će one sigurno uništiti 48-godišnju Demi Moore čiji je 15 godina mlađi suprug snimljen kako se u kasne noćne sate zabavlja s mladim i zgodnimdjevojkama u apartmanu hotela u San Diegu. Te je večeri, za koju se već pisalo da ju je proveo u krevetu sa studenticom Sarom Leal, Ashton oko tri sata u noći pozvao u sobu u hotelu Hard Rock djevojke koje je ranije upoznao u noćnom klubu Fluxx. Ashton je cijelu tu večer pio votku. Na slikama koje je objavio Star vidi se opušteni Kutcher kako sjedi na komodi u apartmanu koji stoji 2.500 dolara za noć, okružen s najmanje tri djevojke. Tabloid tvrdi da je nakon tuluma, na kojem su se svi skinuli i kupali u jacuzziju, Kutcher poveo 23-godišnju Leal u svoju spavaću sobu.

Ona je navodno kasnije poslala SMS poruku svojim prijateljicama, u kojoj je pisalo: 'Ja sam ******** Ashtona Kutchera u petak navečer, lol.'

Jedna od djevojaka, koja je navodno bila na partyju, opisala je atmosferu u hotelskom apartmanu 'kao scenu iz 'Mamurluka'', s glazbom koja je glasno svirala i sobom punom čaša i boca alkohola. 'Kada sam ušla u apartman, sve je bilo puno bujnih plavuša', kaže Kimberly Perry, koja tvrdi da je bila na tom tulumu. 'I svi su pili, iako su već bili prilično pod gasom.'

Ashton je, prepričava Kimberly, pio iz velike boce šampanjca i u jednom se trenutku prošetao gol. Luda je večer počela 23. rujna i završila sljedeće jutro, na dan kad su Demi i Ashton trebali proslaviti šestu godišnjicu braka.

Časopis je objavio i druge fotografije atraktivne Sare Leal koje pokazuju da ta 23-godišnja ljepotica nema baš puno srama. Na jednoj slici skinula je gornji dio bikinija i pozirala u provokativnim pozama. Britanski Daily Mail opisuje Saru kao djevojku koja voli tulumariti i 'očito skida odjeću u svakoj prilicida bi privukla pažnju'. Plavokosa ljepotica je navodno rekla da neće progovoriti o sočnim detaljima iz noći provedene sa slavnim glumcem za manje od 250.000 dolara, ali da se i nada da najmanje istu svotu može dobiti i od Ashtona u zamjenu za šutnju. Ranije je objavljeno da joj je navodno Ashton povjerio da je između njega i Demi sve gotovo.

U međuvremenu, mediji se bave i izgledom Demi Moore koja je tog tjedna u New Yorku promovirala TV projekt s Jennifer Aniston. Demi je vidno smršavjelai izgleda iscrpljeno.

Dođe li do razvoda braka, par će ući u gorku bitku oko raspodjele 290 milijuna dolara. Demi ima tri kćeri, Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (17), iz 13-godišnjeg braka s Bruceom Willisom, od kojeg se razvela 2000. Dugo se nadala da će imati dijete s Ashtonom, govoreći da bi to bio još jedan nevjerojatan dio njihovog zajedničkog putovanja, piše Daily Mail.