Estrada F*** WORD

Bono Vox i zvijezde: 'Glad je prava prostota'

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2011 10:41:05
  • 5.10.2011 7:23:33

Prva liga holivudskih zvijezda, među kojima su Colin Farrell, George Clooney, Kristin Davis, Jessica Alba i drugi, pridružila se Bonu Voxu u novom videu izgovarajući F-word

Video naslovljen 'The F Word: Famine is the Real Obscenity' prikazuje Bona Voxa, Jessicu Albu, Georgea Clooneyja, Jennu i Barbaru Bush, Kristin Davis, Colina Farrella, Ariannu Huffington, K'naana i gradonačelnika New Yorka Michaela Bloomberga kako izgovaraju f***, a ta je riječ prikrivena zaštitnim tonom.

'Biiip' pokriva prostote, a ono na što te zvijezde upozoravaju jest da je prava prostota riječ glad (famine). 'Svaka tri mjeseca od gladi umre 30.000 djece', ponavljaju zvijezde upozoravajući na glad u Somaliji. 'Poznat sam kao osoba koja ponekad psuje, ali za mene najnepristojnija psovka nije f***. To je F***** (glad) koja se događa u Somaliji', napisao je u svom komentaru na Huffington Postu Bono Vox.

'Slike iz Dadaba izgledaju kao noćna mora iz davnih stoljeća. Ipak, ovo je 21. stoljeće i te su fotografije stvarne i rijetko viđene. Kriza hrane u Africi je humanitarna katastrofa, a ipak dobiva manje pažnje od najnovijih prekida veza i make upa u Hollywoodu', nastavlja pjevač grupe U2. Film 'The F Word: Famine is the Real Obscenity' novi je apel humanitarne udruge ONE, koju je osnovao Bono, kojim se poziva publika da ode na stranicu te organizacije, poručujući da ne traži njihov novac, nego njihov glas.
'Glad se događa u 21. stoljeću', poručuju zvijezde
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više