VI BIRATE

Slavne ljepotice u utrci za najseksi Merilinku

04.10.2011 u 13:59

Bionic
Reading

Inspirirani Severinom koja je prije nekoliko dana iskopirala najslavniju pozu sedme umjetnosti, onu Marilyn Monroe i leteće haljinice, prošvrljali smo internetom i prikupili deset lažnih Merilinki, a vama prepuštamo odabir one najseksi

Krenimo aktualno. Prije nekoliko dana Severina je u susjednoj Sloveniji promovirala jednu marku cipela, u sklopu promotivnog spota posudivši odplatinaste glumice slavnu pozu iz 'Sedam godina vjernosti'. Iako je Marilyn jedna i jedinstvena, Severina nam u spotu i na fotkama djeluje kao da je tjednima (uspješno) stajala pred ogledalom da bi joj bila dostojna zamjena.

Još jedna naša pjevačica okušala se kao lažna Merilinka. Riječ je o Maji Šuput koja je u Komediji trebala glumiti slavnu glumicu, no kako se to nije realiziralo, Maja je svoju Merilinku prošetala pred fotoaparatima, na sreću svih nas.

Nakon domaćih cura, idemo u svijet, i to, kako drukčije, nego abecednim (ne)redom. Za potrebe filma 'Život ili nešto slično' Angelina Jolie je 2002. godine postala platinasta plavuša na tragu najplavije među plavima. Četiri godine kasnije Marilyn je postala inspiracija Christini Aguileri koja je pozirala za časopis GQ kopirajući je frizurom i ležećom pozom. Ista dva sastojka - merilinka na glavi i tijelo u horizontali - bila su inspiracija Lindsay Lohan i Scarlett Johansson.

Drew Barrymore zapjevala je slavnu 'Happy Birthday', usput se fotkajući za časopis George, Kate Moss ukrasila je naslovnicu New York Magazinea, Paris Hilton se kao slavna plavuša pojavila na maskenbalu, a Michelle Williams ju je oživjela na velikom platnu. Sve ljepota do ljepote u ulozi najveće ljepote.

Nakon što ste se upoznali s platinastim ljepoticama trenutka, dobro razmislite, usput prođite nekoliko puta galerijom pa potom odaberite onu najseksi od seksi Merilinki.