JELENA ROZGA:

Odlazim iz Splita na dulje razdoblje

04.10.2011 u 07:33

Bionic
Reading

Splitska pjevačica za Extru je otkrila detalje neugodnog iskustva s opsjednutim obožavateljem koji je u nju zaljubljen te joj je dolazio na vrata i vikao da je voli, no otkriva i da je, nakon što je taj sredovječni gospodin uhićen, napokon odahnula te se sprema na turneju na kojoj će, kaže, sve zaboraviti

Pjevačica Jelena Rozga sve teže kontrolira svoje obožavatelje, a u posljednje vrijeme neprilike joj je stvarao krupni ćelavi muškarac srednjih godina. Nekoliko dana prije njezina velikog koncerta u Spaladium Areni u veljači, prvi put joj je pozvonio na vrata. Naravno, nije otvorila, no od toga dana živjela je u strahu, sve do prošloga tjedna kada je pomahnitali obožavatelj priveden. Ipak, hoće li biti kažnjen, još nije sigurno. Naime, budući da nije bio nasilan, Općinsko državno odvjetništvo zbunjeno je i ne zna po kojoj bi ga osnovi gonilo. 'Nije joj prijetio niti je nasrnuo na nju. Tu nema nikakvog kaznenog djela', oglasili su se iz Odvjetništva. A dok Odvjetništvo donosi teške odluke, Jelena nastavlja svoju mini turneju po Europi.

'Pa dotični gospodin, ako ga uopće mogu tako nazvati, napokon je priveden i sad, napokon, mogu odahnuti. Moram se zahvaliti policiji koja je izvrsno obavila svoj posao, svim prijateljima i bližnjima koji su bili uz mene, ostalim fanovima što su me podržavali i medijima koji su stali iza mene i pomogli u potrazi. Okružena sam stvarno divnim ljudima pa je tako lakše prolaziti kroz teške situacije. Puno hvala mojim prijateljima što su bili uz mene', kazala je Rozga u razgovoru za Extru i dodala kako misli da je obožavatelj zaljubljen u nju. 'On je jednostavno u svojoj glavi zamislio da sam ja njegova, da sam za njega. Valjda je zato htio doći do mene, možda je mislio da će mi se svidjeti pa ćemo kao u bajci odjahati u suton', kazala je lijepa pjevačica koja je napokon odahnula.

'Sada idem na putovanje na jedan dug period i neće me u Splitu biti skoro mjesec dana. To je prvi put da tako dugo neću doći doma pa sam pomalo žalosna jer obožavam svoj grad, ali potrefilo se u najboljem mogućem trenutku. Jako se radujem što ću se malo opustiti i riješiti se napetosti i stresa. Uz puno rada, naravno, to je najbolji recept', zaključila je Jelena Rozga.