Estrada ODABRALI - VI

Nitko ni do koljena Doris Pinčić

  • Autor: I. T.
  • 3.10.2011 16:00:34
  • 3.10.2011 14:51:41

Jednotjednim vrijednim klikanjem iskristalizirao se idealan lik mlađahne ljepotice, i to na sliku i priliku Doris Pinčić

Doris Pinčić, iliti po naški 'Lara od izbora', totalno je zavrtjela vašim glavama te ste joj darovali 920 klikova, odnosno 36 posto od ukupnih 2530 glasova.

Na pola puta do zvijezda, odnosno na vrlo ugodnih 569 klikova stala je Antonija Mišura, čije je savršeno isklesano i istrenirano košarkaško tijelo preskočilo brojne mlade zvijezde koje svakodnevno viđamo po TV ekranima i novinama.

Zgodno je što je i treće mjesto zauzela ljepotica koju ne viđamo svakodnevno. Znači li to da od viška ipak glava boli? Pustimo sad to i vratimo se klikovima i ljepoticama. Koračić, dva iza Antonije smjestila se Ines Huskić, koja vas je osvojila na 'HTZ-u' u proljeće i još vam se, očito, nije išetala iz glava.

Slijedi četa sapuničastih ljepotica: Ornela Vištica, Jagoda Kumrić pa Anja Alač. U donji dom smjestile su se još uvijek nedovoljno poznate Ivana Rašić i Tea Deanović te Matea Elezović između njih.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više