IZAŠLA IZ DVORANE

Ella Dvornik propustila nastup s Britney Spears

03.10.2011 u 08:53

Bionic
Reading

S Britney Spears su na pozornici plesali i pobjednici natječaja Kad se pretvorim u Britney. Njezin najveći obožavatelj Zvonimir Arapović (24) plakao je od sreće kad ju je upoznao, javlja 24 sata

'Susret je bio kratak. Ona je bila u bijelom ogrtaču i izgledala je poput anđela. Sramežljiva je, ali slatka', ispričao je Zvonimir za 24 sata

Dodao je kako ju je netremice gledao jer je ona za njega prava princeza. Susretom sa slavnom pjevačicom oduševila se i bivša stanarka BB kuće Ornela Bešker Amulić kojoj nije smetalo što je Spears pjevala na playback.

'Da nije pjevala na matricu, ne bi mogla napraviti dobar show', rekla je Ornela.

Jedina od pobjednica koja nije zaplesala s Britney je Ella Dvornik koja je desetak minuta prije nastupa izašla zapaliti cigaretu s dečkom Josipom Marićem.

'Redari nas nisu htjeli ponovno pustiti u dvoranu jer se nije smjelo ni izlaziti. Kad smo sve riješili, već je bilo gotovo', kazala je Ella.

Dodala je kako su svi morali potpisati ugovor o pravilu ponašanja, pa Britney nisu smjeli dodirivati niti je fotografirati.

Tijekom pjesme 'Lace and Leather' na pozornicu se popeo Ivan Stojanović iz Srbije. Plesači su ga vezali lisičinama oko šipke te su se izvijali oko njega, a Britney ga je zajahala. 'Pisao sam joj na Facebooku da bih želio plesati na tu pjesmu i ona me pozvala', rekao je Beograđanin. Dodaje kako je morao potpisati ugovor da ih neće tužiti ako se ozlijedi.