TEŠKA ŠMINKA

Kim Kardashian: 'Izgledam kao transvestit'

30.09.2011 u 09:59

Bionic
Reading

Kim Kardashian priznala je da ona i njezine sestre, Kourtney i Khloe, zbog teškog make-upa izgledaju kao transvestiti

Zvijezda realityija Kim Kardashian misli da ona i njezine sestre izgledaju kao transvestiti još otkako je njihov pokojni otac Robert Kardashian za njih unajmio profesionalnog vizažista kako bi im stručnjak davao kozmetičke savjete. Neobično

priznanje objavljeno je na web magazinu xoJane.com. 'Tata je tada rekao: 'Moje kćeri će sada početi nositi šminku i želim da izgledate naočito.' Tada mi se to činilo kao kul potez, ali sada mislim da zbog toga izgledamo kao najveći transvestiti', rekla je Kim. To, ipak, nisu same primijetile nego su ih upozorili njihovi PR agenti.
'Imali smo PR stručnjake koji su nam savjetovali: 'Cure, smanjite malo ton. Prestanite nositi make-up!' Onda smo primijetile da na našem blogu čitateljice upravo zanima koji ruž ili maskaru koristimo i zaključile smo da volimo šminku i da se nećemo pretvarati da smo nešto drugo', kaže Kim. Njezina sestra Khloe izjavila je da joj kritike ne smetaju jer zna da ne bi trebala nositi puno šminke. 'Šalimo se da izgledamo kao transvestiti jer nam zapravo make-up ne treba', rekla je Khloe.
'Kim definitivno ne treba šminku, jer kad je skine ima jednako lice', prenosi stranica Female First.