SLUČAJ PITT-ANISTON

Kad bivši uzvraćaju udarac

06.10.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Ništa nije vječno, a posebno ljubavi u Hollywoodu. Zvijezde su obično taktične i diskretne pa rijetko ogovaraju svoje bivše ljubavi u javnosti, ali svako malo netko kaže nešto glupo i mediji polude. Evo kako to izgleda kad se bivše ljubavi spuste sa zvjezdanih visina u prašinu

Najnoviji je slučaj tračanja bivše ljubavi Brad Pitt sa svojim nesretnim komentarima raspada braka s Jennifer Aniston. Pitt je za časopis Parade najprije izjavio da 'nije živio zanimljivim životom' dok je bio u braku s Aniston. Ne iznenađuje to što

njegova bivša žena nije bila jako sretna zbog te primjedbe, a neki su mediji požurili zaključiti da je Angelina Jolie bila zadovoljna Bradovom izjavom. Kasnije je Pitt pojasnio svoju izjavu rekavši da je njegova dosada bila njegova krivica. Njemu je bilo, navodno je mislio kad je rekao, dosadno sa samim sobom.

Iako su te izjave dane prije nekoliko tjedana, još uvijek izazivaju interes. Nedavno su novinari, na premijeri kratkometražnog filma koji je režirala, zamolili Aniston za komentar. 'Oh, Bože, to nije vrijedno rasprave u večeri kao što je ova', rekla je mirno.

Postoji mnogo drugih primjera slavnih koji su se blatom nabacili na bivše. Nakon razvoda s Tomom Cruiseom, oskarovka Nicole Kidman nastupila je u emisiji Davida Lettermana koji ju je pitao kako se nosi s razvodom, a ona je aludirajući na nizak rast bivšeg muža rekla da sad napokon može nositi visoke potpetice.

To je relativno pristojna reakcija u odnosu na neke puno niže udarce. Prije tri godine Meg Ryan i Dennis Quaid su se javno šamarali zbog prekida. Meg je u javnosti bila prikazana kao brakolomka nakon što su mediji objavili priče o njezinoj aferi s kolegom Russellom Croweom, koja je procvjetala na snimanju filma. Kasnije je Ryan krenula u napad, tvrdeći da je zapravo Quaid bio nevjeran. Quaid je pak uzvratio rekavši da mu je nevjerojatno to da Meg i dalje javno pokušava napisati novu priču o njihovom odnosu.

Kad je Ashton Kutcher zbog Demi Moore ostavio Britney Murphy (glumicu koja je preminula prije dvije godine u 32. godini života), ona je izjavila da vjerojatno ta veza govori da Ashtonu godine nisu važne, a da Demi nije važna veličina. Dođe li do razvoda braka Demi i Ashtona, kako se sve češće nagađa, možda će i Demi biti u prilici zgodno se našaliti, zaključuje analizu ratova slavnih i bivših Yahoo.