Estrada POKLON GRADONAČELNIKA

Seve dobila svoj apartman u Novom Bečeju

Gradonačelnik Novog Bečeja Milivoj Verbalov održao je obećanje i predao Severini Vučković ključeve apartmana s njezinim imenom u hotelu Tiski cvet

Premda je ideja bila da Severina dobije svoju kuću u vikend-naselju na obali Tise, izgradnja naselja je odgođena, pa je gradonačelnik Novog Bečeja Milivoj Verbalov nakon nastupa na turističko-zabavnoj manifestaciji 'Velikogospojinski dani' iznenadio Severinu ključevima apartmana u hotelu Tiski cvet, nazvanog njenim imenom, pišu Večernje novosti.

'Riječ je riječ! I Severina je, na neki način, postala naša sugrađanka, kao što je obećano prilikom njenog ovdašnjeg prvog nastupa. Zahvaljujući upravi Tiskog cveta, umjesto vikendice, Severini je darovan apartman u ovom hotelu', rekao je Verbalov.

Severina se oduševila poklonom i prijemom u gradu te je odradila nastup na proslavi premda je zbog trudnoće neke nastupe već otkazala. 'U Novom Bečeju sam primljena kao kod kuće... Ugodno sam iznenađena poklonom. To je tako divna i spontana gesta', komentirala je Severina za Večernje novosti.

S upravom hotela pjevačica se dogovorila da se apartman, koji je ukrašen njezinim slikama, smije iznajmljivati dok nje nema.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više