BOJANA GREGORIĆ

Još uvijek dobro prkosim godinama i gravitaciji

27.09.2011 u 09:21

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić oduvijek je znala koji je njen životni poziv, ali kada je postala majka shvatila je da nema teže i odgovornije od roditeljske uloge

Poznato je da Bojana Gregorić sudjeluje u mnogim humanitarnim akcijama, a i ambasadorica je pri UNICEF-u. Stoga ne čudi što se nedavno priključila još jednoj akciji 'Preskočite sve, ali doručak ne'. Uz majku je u reklami za Nesquik žitarice prvi put glumio i sin Raul

'Kada se pojavio prijedlog da radimo zajedno reklamu, pomislila sam da je to idealna prilika da otprilike vidi što je to glumački posao', rekla je Bojana za Extru. No entuzijazam je kod Raula splasnuo već nakon drugog snimljenog kadra, a kada je počeo redateljici davati upute kako da radi svoj posao mudro je zaključio da je to bolje zanimanje iako bi bilo najbolje da bude predsjednik.

Bojana je dodala da joj je samo važno da u budućnosti njezina djeca rade posao koji ih veseli i ispunjava. Svjesna da je teško uskladiti posao i obitelj, glumica kaže da je bitna podrška supruga i obitelji.

'Iskreno, ponekad mi se odlazak na probe čini kao odlazak na kratak odmor', rekla je majka dvoje djece, svjesna da nema težeg posla od majčinstva. Dodala je da su ju Leda i uloga Melite jako veselile pa se zato odlučila biti na porodiljnom samo dva mjeseca. Nakon dva poroda još uvijek je zadržala dobru liniju, ali kaže da su za to zaslužni dobri geni.

'Još uvijek prkosim godinama i gravitaciji relativno dobro, tko zna, možda počnem i upotrebljavati te silne sprave koje imamo u stanu', rekla je Bojana, koja inače ne vježba, a svoju liniju održava bavljenjem s djecom.